SI-Kurs

Svenska institutet och Axevalla folkhögskola i samverkan anordnar

SOMMAREN på AXEVALLA 2019, 23/7 – 9/8 2019

generell språk- och litteraturkurs på A2/B1-nivå, 1 – 2 studier i svenska på universitetsnivå

 

allmän_banner

Sommarkurs på Axevalla 2019

Kursprogram 2019

Ansökningsblankett SI 2019

Ansökan skickas till: si2019@axevalla.fhsk.se

Du som studerar svenska på ett universitet är välkommen att söka till vår språkkurs Sommaren på Axevalla 2019 – en lärorik, givande, naturnära och oförglömlig upplevelse!

Du kan söka stipendium från Svenska Institutet till kursen, du kan även söka till kursen som betalande deltagare

Vi, Axevalla folkhögskola har anordnat sommarkurser i samverkan med Svenska Institutet sedan år 2000. Sommaren 2019 är inget undantag; Du är välkomna att söka till oss!

Kursens mål är att utveckla dina kunskaper och färdigheter i det svenska språket, ge dig tillfälle att träffa studenter från olika universitet i hela världen. Utöver ökade kunskaper i svensa språket får du mer kunskap om samhället, kulturen, miljön, arkitekturen/designen, folkhögskolan, folkhälsan och det sociala och vardagliga livet i Sverige

Detta sker – utöver regelrätta lektioner – genom möten, samtal, aktiviteter, studiebesök och utflykter. Olika kvällsaktiviteter anordnas både av skolan och er själva. Det kan bli samtals-, samkväms- och kafékvällar med aktuella teman, litteratur, svenska filmer, bakning av kanelbullar o.s.v. kan ingå i kvällsaktiviteterna.

Välkommen att söka till vår kurs!

Frågor? Kontakta oss med mail till si2019@axevalla.fhsk.se

www.axevalla.fshk.se

 

 

si 2017