Kock till Axevalla folkhögskola

Vi söker en engagerad person som kan laga mat och som på ett självständigt sätt leder den dagliga verksamheten, sköter inköpen och gör schemat för kökets fyra kockar.

Axevalla folkhögskola är känd för sin goda och varierande mat. Hos oss kan man äta frukost och lunch på vardagarna samt middagar och festmiddagar på beställning. Matgästerna består av skolans deltagare, personal och kortkursdeltagare och antalet kan variera från ett tjugotal till flera hundra per dag.

Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder bl.a. kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Vi är en demokratisk arbetsplats och här har du goda möjligheter att utveckla vår verksamhet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som kock inom vårt skolkök tillsammans med tre andra kockar. Du leder det dagliga arbetet utan att ha personalansvar för dina medarbetare. Du planerar maten med teamet och gör beställningarna utifrån planeringen. Du gör även scheman för köket. Dina arbetsuppgifter består även av matberedning, servering och påfyllnad av buffé, diskhantering samt återställning av matsalen. Du kan laga mångsidig mat från kotletter till veganrätter.

Denna tjänst är 100% och startar den 1.5. eller efter överenskommelse.

Arbetstiden är förlagd under dagtid, inkl. helger och vi tillämpar Kommunals kollektivavtal.

Kvalifikationer

Du har relevant köksutbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du kommer att använda dator i ditt arbete.

Du bidrar gärna till ett gott arbetsklimat, är ordningsam och du har ett fint bemötande gentemot din omgivning. Initiativtagande och ansvarstagande är viktiga egenskaper samt förmågan att kunna vara flexibel och lösningsfokuserad då verksamheten kräver detta.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag från belastningsregister kommer att begäras.

Övrigt

Skicka in din ansökan redan i dag till

Ytterligare information om tjänsten:

Kock Anna-Lena Ludvigsson 0511-269 85
Rektor Elina Majakari 0768-90 60 94
Kommunal Eva Sandell 010-442 86 44

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23805539

Sista ansökningsdag 23.2.2020